hétfő, október 25, 2010

Cosmopolitan - Leighton Meester

Cosmopolitan: Melyik hírességen végeznél egy külső átalakítást?
Leighton:
Nagyon vonzónak tartom Kate Winslet természetes megjelenését. Gyönyörű, természetes sminket visel, és még mikor úgymond meg is csinálják, akkor is önmaga. Nem akarok neveket sorolni, az nem lenne szép tőlem, de néha emberek tényleg eltúlozzák, a legtöbb esetben a nők gyönyörűek, és csupán kicsit fel kellene frissíteniük magukat.

Cosmopolitan: A színésznők közül, akikkel együtt dolgoztál, kinek a stílusát szeretted a legjobban?
Leighton:
Gwyneth Paltrow-ét - eszméletlen stílusos és nagyszerű ízlése van. Természetes, gyönyörű, fiatalos a bőre, fiatalosan kinéző nő.

Cosmopolitan: A nemsokára érkező filmedben a Country Songban Gwyneth Paltrow-val egy énekesnővé avanzsált szépségkirálynőt alakítasz. Mit gondolsz a szépségversenyekről?
Leighton:
Ez egy életstílus, és egyáltalán nem tudom megérteni - én sosem csinálnék ilyesmit! Sosem lennék az a fajta, aki csak úgy áll ott, csinosan, de ez is része a karakterem hátterének, része a jellemének - ettől még nem lesz kevlsbé okos vagy nem mély érzésű, sőt, végül nagyonis mélyérzésű lesz.

Cosmopolitan: Nyomás alatt érzed magad, hogy a legjobban nézz ki, megfelelő legyen a súlyod?
Leighton:
Jobban odafigyelek, főleg az elmúlt néhány évben, amióta ilyen durván megítélik a nőket a súlyuk és a külsejük alapján. Azt hiszem, az emberek már nem figyelnek oda arra, hogy mi szép belül és ez nagyon érződik is. Valakit a súlya alapján elítélni nem helyes. Én személy szerint egészséges életet élek és a súlyom ugyanúgy ingadozik, mint bárki másé. Egy igazi ember vagyok. Nem érzem magamon a nyomást, de meg tudom érteni, honnan eredhet.

Cosmopolitan: Végeztetnél magadon valaha műtétet, hogy fiatalabbnak nézz ki?
Leighton:
Még nem jutottam el oda. Kérdezz meg 15 év múlva!

Cosmopolitan: Mit szeretsz magadon a legjobban, és mit teszel meg, hogy hangsúlyozd?
Leighton:
Gyakran viselek magassarkúkat. Nem csak magabiztossá tesznek, és vonzóbbá teszik a járásodat (plusz, imádom a cipőket) de a lábaid hosszabbnak tűnnek, és magabiztosnak érzed magad, akkor is, ha nem a lábaidra vagy a legbüszkébb - viselj magassarkúakat, és akkor a lábaidra leszel a legbüszkébb! Ennek a lényege az, hogy ne csak a legjobbat hozd ki magadból, de szeresd azt is, ami nem tökéletes magadon.

Cosmopolitan: Mi a legnagyobb divat-bűnöd?
Leighton:
Régebben túl vékonyra szedtem a szemöldökömet. Nem szándékosan, csak úgymond a megszállottja lettem.

Cosmopolitan: Mi a legegyszerűbb frizura, amit megtudsz magadnak csinálni?
Leighton:
Gyakran fonom be a hajam - gyakran gyakorlok, ilyenkor ezt követően már egészen könnyű, ha ráérzel, és olyan, mintha szándékosan csináltad volna! Nem vagyok benne biztos, másoknak meg tudnám-e csinálni, de magamon meg tudom tanulni.

Cosmopolitan: Vannak tetoválásaid vagy piercinged?
Leighton:
Van egy tetoválás a csuklómon, egy virág, illetve a füleim ki vannak lövetve. Volt köldökpiercingem is, illetve furábbnál furább fülbevalóim, de most szeretem, hogy nincsenek.

A fordításért köszönet
Beckynek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése